Elise Vonk

Elise Vonk werkt sinds 2004 voor innovatieve, ondernemende bedrijven met een motivatie voor maatschappelijke impact. Naast duurzaam ondernemer en technisch bedrijfskundige is zij ook expert op het gebied van MVO-communicatie. Elise is inzetbaar van strategie tot uitvoering. Haar klantenkring varieert van bedrijven in het mkb tot (semi)overheidsinstellingen, zowel lokaal als internationaal, in diverse sectoren.

Jan Selen

Jan Selen is een tekenbeest en een meester in het analyseren van datgene waarop wij met zijn allen grip proberen te krijgen. Juist dat brengt hij in beeld. Jan studeerde industrieel ontwerpen in Delft en is medeoprichter van Jam Visual Thinking in Amsterdam.

Annick Schmeddes

Annick Schmeddes is directeur-eigenaar van Sustainable Talent en werkt ruim 13 jaar op het gebied van werving en selectie van duurzame professionals. Zij heeft een enorm netwerk opgebouwd binnen de duurzame wereld. Annick stond in 2017 op nummer 50 in de Duurzame 100 van Trouw. Tussen 2015 en 2018 was zij verantwoordelijk voor het leiderschapsprogramma op het duurzaamheidsfestival Springtij. Met Paul van Ruiten verzorgt zij de training Sustainable MBA in One Day.

Paul van Ruiten

Paul van Ruiten is zelfstandig ondernemer en is meer dan 25 jaar actief in het vakgebied van milieu en duurzaamheid. Hij studeerde planologie en landschapsarchitectuur in Wageningen. Paul bekleedde verschillende directeursposities bij onder andere Royal HaskoningDHV, TNO en DCMR Milieudienst Rijnmond. Met Annick Schmeddes verzorgt hij de training Sustainable MBA in One Day.

Hanneke Oude Elberink-Schieving

Hanneke Oude Elberink-Schieving heeft een achtergrond in zowel accountancy, bankwezen als onderwijs. Daarmee heeft zij een brede expertise en een groot netwerk opgebouwd op het gebied van sustainable finance. ‘Samen ervoor gaan tot het klopt’ is haar motto, bij zowel het begeleiden van (toekomstige) financials in hun duurzame carrière als van organisaties in het verduurzamen van hun bedrijfsvoering.

Anouk Brack

Anouk Brack is auteur van succesvolle management­boeken, geeft internationaal trainingen in leiderschaps­ontwikkeling, is executive coach en begeleidt teamtrajecten met haar organisatiebloei­methode. Anouk schreef De verborgen dimensie van leiderschap (2017), dat in 2018 genomineerd werd voor de titel Managementboek van het Jaar, en Leiderschap in Verandering (2019), over samen doen wat ertoe doet.

Ton Bastein

Ton Bastein is gepromoveerd als chemicus aan de TU Delft en werkt sinds 1993 bij TNO. Sinds 2009 richt Ton zich op grondstofvraagstukken en is hij betrokken bij talrijke circulaire en grondstofanalyseprojecten. Hij is auteur van vele publicaties en onder meer medeoprichter van het Platform Materiaalschaarste (2009). Ton wil de circulaire economie vooral niet zien als doel op zich, maar wil steeds verbinding zoeken met andere opgaven, zoals het energievraagstuk en de klimaatagenda.