Over Bureau Om

Wie is Paul van Ruiten?

Ik voel met thuis bij technische vraagstukken op gebied van milieu en duurzaamheid, energietransitie en ruimtelijke ordening.

Mijn voorkeur voor tekenen en beeldend denken bracht mij bij de opleiding tot landschaps­architect, waar ik steeds technische uitdagingen en verdieping zocht. In 2011 kwam voor het eerst in aanraking met de visuele denkers van Jam Visual Thinking. Sindsdien heb ik steeds weer de samen­werking met hen gezocht om complexe vraag­stukken en toekomst­gerichte abstracties via verbeelding concreet te maken.

In 2020 heb ik mijn oude liefde, zelf tekenen, weer opgepakt, om erachter te komen dat proces­begeleiding, project­management en visualiseren zich heel goed laten combineren.

Kan ik je helpen? Vul dan nu het contact­formulier in of bel me (06 29 09 83 74). Dan hebben we binnen 24 uur contact.

Bureau Om is begonnen in 2015. Mijn ervaring als project­manager uit mijn periode bij het ingenieursbureau RHDHV en bij de voor-elkaar-krijg-kundigen van P2 gebruik ik als zelfstandig ondernemer. Ik manage zowel kleine als grote complexe projecten met evenveel plezier en toewijding, zowel nationaal en internationaal. Daarbij maak ik dankbaar gebruik van de ervaring als directeur en business developer bij RHDHV, TNO en DCMR Milieudienst Rijnmond.

 

De Zwerm

In mijn collega’s van De Zwerm heb ik een groep zelfstandige ondernemers gevonden die dagelijks met dezelfde drijfveer aan de slag gaan: om duurzaamheid concreet te maken. We vullen elkaar aan en houden elkaar scherp.

Bezoekadres

Grytte Bloemenheuvel
Hoofdstraat 25
3971 KA Driebergen

Partners

Bureau Om is onderdeel van De Zwerm, een netwerk van onafhankelijke duurzaamheids­professionals die elk hun eigen specialisme hebben en elkaar versterken. De Zwerm levert integrale oplossingen voor klanten die willen transformeren door duurzaamheid steviger te verankeren in hun strategie en bedrijfsvoering.

Bureau Om is een vaste partner van Sustainable Talent. Samen organiseren wij sinds 2016 de Sustainable MBA in One Day. In 2021 is daar de Sustainable MBA in One Day for Financials bij gekomen.

Jam Visual Thinking is een coöperatie van teken­beesten. Ze creëren gezamenlijk een beeld met jou en je bedrijf waarin stap voor stap inzicht ontstaat. Dit creatieve proces begeleiden ze als bevlogen luister- en teken­experts. Het voel­bare resultaat is meer onderling begrip en meer inzicht; de voor­waarden voor echte verande­ring.

Marleen Janssen Groesbeek is sinds 1 december 2014 lector Sustainable Finance and Accounting aan de Avans Hoge­school en toezicht­houder bij verschillende onder­nemingen. Ze heeft meerdere boeken en artikelen over duurzaam­heid en financiën geschreven. Centraal staan duurzaam en ethisch beleggen en integrale verslag­geving. Marleen ontwikkelt en verzorgt samen met leden van de Zwerm trainingen op het snijvlak van impact­vol ondernemen en finance.