Guido Boosten

Paul nam de groep MKB-ondernemers moeiteloos mee in de wereld van impactvol ondernemen dankzij het praktisch maken van de materie, goede visuele ondersteuning en het spreken van de juiste taal.

Guido Boosten, Business Lapps

Jelle Bartels

Samenwerken met Paul is een feestje. Met zijn open blik, gewapend met een potlood vertaalt hij woorden in sterke overdraagbare beelden. Daarmee kan een team ook aan anderen het verhaal overbrengen en hen enthousiasmeren.

Jelle Bartels, Directeur/Eigenaar Next Step Factory

Wilbur van der Velde

Als je iemand zoekt die verstand heeft van duurzaamheid en die het duidelijk kan vertalen naar de hedendaagse werkzaamheden en toekomstige doelen. Iemand die mensen inspireert en doelbewust te werk gaat. Dan moet je samenwerken met Paul. Die wil echt impact maken!

Wilbur van der Velde, Directeur Interstuhl NL

Marcel van Ooijen

Het is een heel bijzondere samenwerking tussen Bureau Om van Paul, Hanneke vanuit Avans Hogeschool, Rob vanuit Zuyd Hogeschool/Universiteit Maastricht en Fagro. Het is fantastisch om te zien welke nieuwe energie we ontketend hebben. Vorig jaar december was er nog niets en straks zijn bijna honderd consultants getraind en voeren ze onderling en bij klanten gesprekken over de kansen van een nieuwe toekomst!

Marcel van Ooijen RC, Principal Consultant Fagro

Danny Scheeren

Van abstract naar verhelderend
inspirerend, en nieuwsgierig naar meer!!!!

Danny Scheeren,
Ambassadeur bij Interstuhl Nl, BE en Cantor Circulair

Annet van Steen

Paul begreep de inhoud van de kwestie die speelde snel. Het was voor hem, met relatief weinig achtergrond­informatie, snel duidelijk wat we met de praat­plaat duidelijk wilden maken en wilden bereiken. Bij de betrokken partijen is de praatplaat zeer goed ontvangen. Niet alleen qua verduidelijking van de inhoud c.q. oplossings­richting, maar zeker ook vanwege de originaliteit.

Annet van Steen, CFO Top Fresh B.V.

Gerard van der Laan

Paul is een ervaren consultant met een groot (internationaal) netwerk, veel humor en extra kwaliteit door het visualiseren van complexe problemen en stakeholder netwerken.

Gerard van der Laan
Research Manager CAS, TNO